TAK fordi du handler hos STRIK-DESIGN.

Handelsbetingelser

Betaling

STRIK-DESIGN modtager online betalinger med VISA og MASTERCARD. Ønsker du at betale via bankoverførsel eller Mobile Pay – henvend dig da via kontaktformularen.  Bemærk venligst at der kan være lukketider pga. ferie, messer o. l. ved manuel behandling.

Alle priser er i danske kroner inkl. 25 % moms.

Når du handler i STRIK-DESIGN’s webshop behandles kortoplysningerne via en sikker elektronisk betalingsløsning, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at udenforstående ikke kan aflæse dine kortoplysninger.
Betaling vil blive trukket på kortholders kort, efter produktet er blevet oprettet.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Levering

Betalingen vil blive trukket på din konto, når ordren er oprettet og du vil modtage en mail med en ordrebekræftelse. Snarest muligt derefter vil du modtage en ny mail med et link til download af opskriften, linket kan aktiveres 2 gange og er aktivt i 14 dage. HUSK derfor at indtaste den korrekte e-mailadresse og downloade og GEMME opskriften herefter, da linket kun er aktivt en vis periode. Modtager du ikke en mail med link, så tjek at e-mailadressen er korrekt indtastet og kig i din spambakke – hvis dette er OK – så kontakt venligst STRIK-DESIGN via mail info@strik-design.dk.

Vilkår

Alle opskrifter er under COPYRIGHT og er udelukkende til privat brug. Dvs. at opskrifterne ikke må videregives, kopieres, eller på anden måde omfordeles eller sælges. Ej heller salg af produkter lavet efter opskrifterne er tilladt.

Fortrydelsesret

Ved køb af digitale varer købt i webshoppen frafalder de 14 dages fortrydelsesret, idet at varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan ydes returret. Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret hvis varen ikke er i overensstemmelse med bestillingen så henvend dig til info@strik-design.dk

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk

Ved en evt. klage skal vores e-mailadresse angives: info@strik-design.dk samt hjemmesiden www.strik-design.dk du har købt varen på.