TAK fordi du handler hos STRIK-DESIGN.

Handelsbetingelser

Betaling

STRIK-DESIGN modtager online betalinger med VISA, MASTERCARD og Mobile pay. Ønsker du at betale via bankoverførsel – henvend dig da via info@strik-design.dk.  Bemærk venligst at der kan være lukketider pga. ferie, messer o. l. ved manuel behandling.

Alle priser er i danske kroner inkl. 25 % moms.

Når du handler i STRIK-DESIGN’s webshop behandles kortoplysningerne via en sikker elektronisk betalingsløsning, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at udenforstående ikke kan aflæse dine kortoplysninger.
Betaling vil blive trukket på kortholders kort, efter produktet er blevet oprettet.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Levering

Betalingen vil blive trukket på din konto, og når betalingen er gennemført kan du kan aktivere linket til download på kvitteringen straks. HUSK at indtaste den korrekte e-mailadresse og downloade og GEMME opskriften på din egen computer. Modtager du ikke en kvittering med link, så tjek at e-mailadressen er korrekt indtastet og kig i din spambakke – hvis dette er OK – så kontakt venligst STRIK-DESIGN via mail info@strik-design.dk.

Vilkår

Alle opskrifter er under COPYRIGHT og er udelukkende til privat brug. Dvs. at opskrifterne ikke må videregives, kopieres, eller på anden måde omfordeles eller sælges. Ej heller salg af produkter lavet efter opskrifterne er tilladt.

Fortrydelsesret

Ved køb af digitale varer købt i webshoppen frafalder de 14 dages fortrydelsesret, idet at varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan ydes returret. Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret hvis varen ikke er i overensstemmelse med bestillingen så henvend dig til info@strik-design.dk

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk

Ved en evt. klage skal vores e-mailadresse angives: info@strik-design.dk samt hjemmesiden www.strik-design.dk du har købt varen på.